KEITÄ OLEMME?

Ilmanvaihdon puhdistus ja huolto Etelä-Suomessa

Onko taloyhtiössänne ilmanvaihtokanavien puhdistuksen aika?

Määräaikainen ilmanvaihdon puhdistus- ja säätötyö vähentää myös olennaisesti kosteus- ja homevaurioiden aiheuttamia kustannuksia. Me suoritamme ilmanvaihtokanavien puhdistuksen ja huollon vankalla kokemuksella ja ensiluokkaisella laadulla.

 

Etelä-Suomen luotettavin toimija

Olemme erikoistuneet koneellisen ja painovoimaisen ilmanvaihdon palotekniseen puhdistustyöhön koneellisin menetelmin sekä ilmanvaihtojärjestelmän mittaus- ja säätötyöhön. Yrityksemme on toiminut Etelä-Suomessa vuodesta 1993 ja työnjohdolla on yli 30 vuoden kokemus alalta ja palolautakunnan hyväksymä työnjohtotasoinen ammattipätevyys.

Periaatteenamme on tyytyväinen asiakas

 

  • Lupaamme luotettavan toimituksen
  • Hintamme ovat asiakasystävällisiä
  • Kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme uusin laittein ja välinein
  • Rautaisella ammattitaidolla varustettu henkilökunta

Olemme ylpeä osa QMG Partners Oy:tä vuodesta 2017

QMG Partners on kiinteistön teknisiä palveluita tarjoava yritysverkosto. Tuotamme huolto-, korjaus-, modernisointi- ja asiantuntijapalveluita kiinteistön koko elinkaaren aikana.

Toimimme kaikilla talotekniikan palvelualueilla: sähkö, lämpö, ilmanvaihto, jäähdytys, rakennus-automaatio, energiatehokkuus ja turvatekniikka.

Kilpailuetujamme ovat kustannustehokkuus sekä korkea palveluiden laatu ja asiakastyytyväisyys. Haluamme olla alan halutuin kumppani.