Keitä olemme

Ilmanvaihdon puhdistus ja huolto Etelä-Suomessa 

Onko taloyhtiössänne ilmanvaihtokanavien puhdistuksen aika?

Määräaikainen ilmanvaihdon puhdistus- ja säätötyö vähentää myös olennaisesti kosteus- ja homevaurioiden aiheuttamia kustannuksia. Me suoritamme ilmanvaihtokanavien puhdistuksen ja huollon vankalla kokemuksella ja ensiluokkaisella laadulla.

 

Etelä-Suomen luotettavin toimija

Olemme erikoistuneet koneellisen ja painovoimaisen ilmanvaihdon palotekniseen puhdistustyöhön koneellisin menetelmin sekä ilmanvaihtojärjestelmän mittaus- ja säätötyöhön. Yrityksemme on toiminut Etelä-Suomessa vuodesta 1993 ja työnjohdolla on yli 30 vuoden kokemus alalta ja palolautakunnan hyväksymä työnjohtotasoinen ammattipätevyys.

Periaatteenamme on tyytyväinen asiakas

 

  • Lupaamme luotettavan toimituksen
  • Hintamme ovat asiakasystävällisiä
  • Kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme uusin laittein ja välinein
  • Rautaisella ammattitaidolla varustettu henkilökunta

Olemme osa QMG Partners palveluverkostoa

QMG Partners on kiinteistön teknisiä palveluita tarjoava yritysverkosto. Tuotamme huolto-, korjaus- , modernisointi- ja asiantuntijapalveluita kiinteistön koko elinkaaren aikana. Verkosto toimii kaikilla talotekniikan palvelualueilla, kuten: sähkö, lämpö, ilmanvaihto, jäähdytys, rakennusautomaatio, energiatehokkuus ja turvatekniikka.

Keskeisinä kilpailutekijöinä ovat palveluiden laatu, kustannustehokkuus ja asiakastyytyväisyys. Verkoston yritykset hyödyntävät laajan yhteistyöverkoston tuomat mahdollisuudet ja ne jakavat yhteiset arvot ja päämäärät. Tavoitteena on olla alan halutuin kumppani.

Tällä hetkellä toimimme Etelä-Suomessa yli 200 talotekniikka-ammattilaisen voimin. Tytär- ja osakkuusyritystemme verkostoon kuuluvatSähkösalpa Oy,  JT-Sähkötekniikka Oy,  JRA-Sähkö Oy,  Vesijohtoliike J. Laitinen Oy,  Puhdas Ilma K&V Oy,  Ilmastointi-Mikenti Oy,  Palokatkot Vänskä OyCalto Oy,  AMP-Yhtiöt Oy,  AET-Automaatio Oy, Calto Oy,  SW-Sähkö Oy ja verkoston laajentamista jatketaan.

QMG Partners Oy kuuluu Quattro Mikenti Groupiin, joka on Suomen suurimpia ja kansainvälisimpiä talotekniikkaurakoitsijoita.

Laajempi paveluvalikoima ja lisää voimaa kasvun jatkamiseen

Kuuluminen QMG Partners- verkostoon tarkoittaa sitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laajempia taloteknisiä palveluita. Samalla henkilöstömme ammatilliset kehitysmahdollisuudet paranevat. Kasvu ja osaamisen kehittäminen on tärkeää, sillä kiinteistökanta kasvaa ja tekniikka monipuolistuu. Talotekniikan merkitys korostuu, koska olosuhdevaatimukset lisääntyvät, kiinteistöautomaatio yleistyy ja energiatehokkuuden vaatimukset tiukkenevat.

Osana QMG Partners-verkostoa voimme keskittyä erikoisosaamiseemme ja samalla tarjota asiakkaillemme talotekniikan kokonaispalveluita yhdessä muiden QMG Partners-verkostoyritysten kanssa.

Puhdas Ilma K&V Oy

Kari Kortekangas – toimitusjohtaja  +358 41 528 2203

kari.kortekangas@puhdasilmakv.fi

QMG Partners Oy

Matti Ranne  –  toimitusjohtaja   +358 400 317110

matti.ranne@qmg.fi